Prowadzisz firmę? Szukasz wykonawcy? Idealny portal dla ciebie!
Ad

Granitory – sprawdzają się nie tylko latem

Posiadając własny lokal gastronomiczny, restaurację, kawiarnię, czy też punkty sprzedaży sezonowej, warto pomyśleć o urozmaiceniu swojej oferty. Sezon letni to największe zapotrzebowanie na mrożone desery, lody i shake’i. Produkty te przygotowywane mogą być za pomocą profesjonalnego automatu jakim jest granitor.

Granitor to urządzenie schładzające, które składa się od jednego do trzech zbiorników, do których nalewane są napoje bazowe. Napoje mają konsystencję śniegu, a po dodaniu do nich syropów owocowych, naturalnych soków lub zmiksowanych owoców, otrzymujemy różne kolory i smaki.

Granitor doskonale sprawdza się w miejscach, gdzie serwowane są duże ilości zimnych drinków, sorbetów, napojów energetycznych. Dzięki poliwęglanowym, przeźroczystym zbiornikom napoje wyeksponowane są w bardzo atrakcyjny sposób, czym przyciągają uwagę konsumentów. 

Granitor jest bardzo prosty w obsłudze i posiada niewielkie gabaryty, dzięki którym można postawić go w każdym pomieszczeniu. Jest urządzeniem uniwersalnym, które można wykorzystywać nie tylko w sezonie letnim, ale także w innych miesiącach serwując smakowite desery.

Udostępnij: